Bivša zvijezda Real Madrida prije mjesec dana objavila je bankrot. Sad ima novi klub

FOTO:

Bivša zvijezda Real Madrida, Nizozemac Royston Drenthe (33), potpisao je ugovor za španjolskog trećeligaša Racing Murciju svega nekoliko dana nakon što je proglasio osobni bankrot. (HINA)

Drenthe je koncem prošle godine bankrotirao i na sudu u Bredi ušao je u proces osobnog bankrota nakon što je izgubio 3.5 milijuna dolara raznim lošim ulaganjima. Propao mu je butik u Rotterdamu, okušao se i kao reper, no nije mu uspjela glazbena, kao ni glumačka karijera. “Zaboravio” je i da mora plaćati porez pa su se dugovi nagomilali.

Mjesec dana nakon što je bankrotirao, potpisao je ugovor za španjolskog trećeligaša Racing Murciju, 12. klub u svojoj nomadskoj karijeri. Karijeru je započeo u Feyenoordu, a 2007. je kao jedan od najvećih talenata nizozemskog nogometa stigao u Real Madrid za 14 milijuna eura, međutim na Santiago Bernabeu se nije previše naigrao.

Počele su posudbe i lutanja pa je igrao za Everton, Hercules, Alaniju Vladikavkaz, Readin, Spartu Rotterdam, Sheffield Wednesday…

“Radujem se novoj španjolskoj avanturi. Nije mi bilo lako doći, moja djeca su tužna. Ali sada jedva čekam kada ću nastupiti”, poručio je 33-godišnji Nizozemac koji je posljednjih godinu i pol igrao za nizozemskog trećeligaša Kozakken Boys.

Komentari

komentara

« Povratak