BIVŠI ČLAN MAN. CITYA: “Zbog dvije utakmice Guardiola je ubio i mene i moje samopouzdanje”

FOTO:

Španjolski trener, Pep Guardiola, jedan je od najboljih trenera na svijetu. Neki će bez ikakve dileme kazati kako je i najbolji. Pep je redom trenirao Barcelonu B, Barcelonu, Bayern Munchen i sada je manager Manchester Citya.

No, postoje neki nogometni velikani koji ne podnose Guardiolu poput Zlatana Ibrahimovića i Samuela Eto’o-a. Bivši članovi Barcelone redovito su razgovorima s novinarima znali iznositi prljavo rublje iz svlačionice pa su tako Guardiolu označili kao negativca. Sada im se pridružio jedan aktivni nogometaš.

Radi se o Angelinu koji trenutno igra u RB Leipzigu. Naime, Angelino je kao dječak iz Deportiva stigao u City i odmah je poslan na kaljenje. Igrao je u MLS-u, Španjolskoj i Nizozemskoj. PSV ga je otkupio 2018., a nakon odlične sezone City ga je vratio natrag. Ipak, Guardiola nikad nije dao pravu šansu svom zemljaku.

”Nakon što sam se vratio u City iz PSV-a odigrao sam dvije pripremne utakmice i više mi nikad nije dao šansu. Ubio me. Ubio je mene i moje samopouzdanje. Presudio mi je nakon samo dvije testne utakmice”, kazao je Angelino. Zato mu je Julian Nagelsmann dao pravu priliku i pokazao da vjeruje u njega.

”Velika je razlika između njih dvojice. Jedan mi je dao samopouzdanje i pustio me da igram, drugi nije. Morate za tako nešto biti hrabri, a Julian to jest”, rekao je Španjolac.

Komentari

komentara

« Povratak