BIVŠI DINAMOVAC JE NAJBOLJI: Dinamo nakon Olmovog nastupa objavio samo jednu riječ!

FOTO:

Španjolska nogometna reprezentacija postala je prvi finalist Europskog prvenstva u Njemačkoj. Furija je u polufinalu svladala Francusku 2:1. I na ovoj utakmici opet je zablistao bivši igrač Dinama, Dani Olmo.

Sve najvažnije vidjelo smo u prvom poluvremenu s obzirom da su tamo i pali svi golovi. Francuzi su poveli ranim golom Randala Kola Muanija, da bi prekrasnim pogotkom rezultat poravnao Lamine Yamal. Preokret i pobjedu Španjolcima donio je Dani Olmo pa se tako bivši igrač Dinama baš kao i u četvrtfinalu prometnuo u junaka.

Nakon utakmice oglasio se na društvenim mrežama i zagrebački klub, koji je uz fotografiju Olma napisao “Ponosni”.Olmo je u Dinamo stigao 2015. godine iz Barcelonine nogometne škole kao tinejdžer. S godinama je postao najbolji igrač te je 2020. otišao u Leipzig u transferu vrijednom 29 milijuna eura, što je rekordni izlazni transfer Dinama.

Ovo je treći gol na ovom Europskom prvenstvu za Danija Olma, a ima i dvije asistencije. Osim Francuskoj, zabio je i Njemačkoj u četvrtfinalu i Gruziji u osmini finala. Asistirao je protiv Albanije u skupini te također protiv Njemačke.

Za najbolje analize kliknite OVDJE.

Komentari

komentara

« Povratak