BIVŠI ENGLESKI NOGOMETAŠ ŠOKIRAO: “Hrvatska će biti zadnja u skupini! Hrvati su stari…”

FOTO:

Europsko prvenstvo u Njemačkoj počinje danas u 21:00 dvobojem između Njemačke i Škotske. Podsjetimo, naši Vatreni nalaze se u skupini B gdje su još Španjolska, Italija i Albanija.

Kako to biva, uoči početka turnira slušamo razne prognoze bivših nogometaša pa je tako iz Engleske stigla jedna vrlo zanimljiva prognoza. Oprez, radi se o prognozi koja će itekako šokirati sve fanove hrvatske nogometne reprezentacije.

Naime, bivši engleski napadač Chris Sutton i prvak Engleske s Blackburnom za BBC je komentirao početak Eura. Nekadašnji napadač Chelseaja, Blackburna, Celtica i još niza klubova prognozirao je rezultate prvog kola po skupinama i konačan redoslijed nakon grupne faze.

Zanimljivo, reprezentaciju Hrvatske stavio je na zadnje mjesto u grupi B. Sutton smatra da će Španjolska pobijediti Hrvatsku 2:1 i da će momčad Zlatka Dalića završiti u skupini iza Španjolske, Italije i Albanije.

“Svi očekuju da će Albanija završiti na dnu ove skupine, ali je li ovaj turnir prezahtjevan za ostarjelu hrvatsku momčad? Imaju gomilu kvaliteta u veznom redu, ali hoće li imati i snage u nogama?” pita se Sutton, koji kao pobjednika grupe vidi Furiju:

“Izbornik Luis de la Fuente osvojio je Euro do 18 i 19 godina, ali ovo je očito velik zalogaj. Smatram da je Španjolska opasna, posebno zato što će, ako stvari budu išle po planu, biti na suprotnoj strani ždrijeba od Francuske i Engleske u nokaut-fazi. Mislim da će u grupi početi pobjednički.”

Komentari

komentara

« Povratak