BIVŠI HAJDUKOVAC OTVORIO DUŠU: “Zbog Hajduka sam žrtvovao karijeru, a Nikoličius je bio protiv mog dolaska”

FOTO:

Pred nama je šesto kolo HNL-a koje danas otvaraju Gorica i Slaven Belupo. A sutra je na rasporedu zanimljiv susret između Varaždina i Hajduka.

Dvoboj je najavio nekadašnji napadač Hajduka koji je danas igrač Varaždina, napadač Ante Vukušić: “Ovo mi je prvi put da ću igrati protiv Hajduka. Vidjet ćemo. Zasad nemam neki osjećaj, ali kada dođe utakmica, pun stadion, Torcida, možda će me nešto zagolicati. Kad utakmica krene ne razmišljaš o tome previše. Bit će lijepo igrati. Sigurno ću se osjećati kao domaćin”, rekao je i dodao:

“Protiv Hajduka ću imati motiv. Hajduk je moj klub, ali ga želim pobijediti. Profesionalac sam, želim Varaždinu pobjede i golove. Želim se dokazati ljudima u Hajduku koji su stopirali moj povratak.”

Pojasnio je da je početkom 2021. godine bilo kontakta između njega, tada igrača Olimpije, i Hajduka. Potom je istaknuo: “Zbog Hajduka sam žrtvovao karijeru, a sportski direktor Nikoličius je bio protiv mog dolaska. Nisam lupao nikada cifre. Imao bih normalan ugovor. Nikada me nije interesirao novac.”, otkrio je Ante u razgovoru za Index.hr.

O Hajduku je rekao:

“Hajduk je dobar. Igraju baš dobro, kako Hajduk treba igrati, napadački, za golove i publiku. Ispadanje iz Europe možda i nije tako loše. Sada mogu biti koncentrirani na jedan front, to je prvenstvo. Vrijeme je napokon da se ljudima koji su sve ‘luđi’ ispuni san i da slavi 50% Hrvatske.

Činjenica je kada ne igra Livaja, Hajduk teško pobjeđuje bilo koga. O njemu ne treba trošiti riječi. Hajduk ima igrače koji mogu jednim potezom riješiti utakmicu. Livaja je pravi igrač, teško se pripremiti na njega. On je igrač poteza zbog kojega se dolazi na stadion. Dokazuje se iz utakmice u utakmicu. Samo neka nastavi tako, ali poslije Varaždina”, zaključio je.

Komentari

komentara

« Povratak