BIVŠI HRVATSKI REPREZENTATIVAC: “Dođemo na Euro, a ne znamo tko što igra…”

FOTO:

Hrvatska nogometna reprezentacija ipak nije uspjela iznenaditi Englesku na otvaranju u prvom kolu europskog prvenstva. Gordi Albion slavio je 1:0 pogotkom Sterlinga i tako napravio veliki korak ka osmini finala Eura.

Bivši hrvatski reprezentativac, Tomislav Šokota, dan poslije utakmice odlučio je prokomentirati našu igru u razgovoru za Sportklub.hr:

“Bilo je ipak drugačije, ali budimo iskreni ono je i bila bolja momčad. Mi za Rakitića i Mandžukića nismo pronašli adekvatne alternative. A, iskreno i ona količina sreće koju smo imali u Rusiji na SP-u se ne događa baš na svakom natjecanju.”, govori Šokota koji se prvo vratio u Rusiju, a onda se dotaknuo problema u reprezentaciji:

“Da se razumijemo Joško Gvardiol je jedan od najnadarenijih obrambenih igrača koje smo imali. No, on je još djete, nije do kraja sazrio. Ali po čemu je zaslužio da igra na Wembleyu. On nije lijevi bek, on je to igrao igrom slučaja u Dinamu ove sezone. Ako me pitate, prije bi igrao na stoperu. Posebno kad nema Lovrena.”, govori Šokota koji je potom govorio o Kramariću:

“Kramarić ne može igrati na krilu. On je igrač koji će zabiti gol. On treba loptu u gol šansi i onda ćemo od njega dobiti ono što nam je zapravo potrebno. Andrej je gol igrač, ali 30 metara od gola on može biti samo statist.”. Šokota je za kraj rekao kako ga je strah prolaska u drugi krug:

“Kako izgledamo teško ćemo pronaći put do sljedećeg kruga natjecanja. U očima igrača se vidi da je želja tu, ali istovremeno i nesigurnost.”

Komentari

komentara

« Povratak