Bivši igrač Bayerna tužio sina kojeg više ne želi uzdržavati i pobijedio

FOTO:

Bivši njemački reprezentativac Thomas Strunz (54) tužio je 21-godišnjeg sina jer ga ne želi više uzdržavati. Ranije je isto pokušao napraviti sa svojom kćeri.

Strunz ima dvoje djece iz veze s Claudijom Effenberg, koja se nakon razvoda s njim 2002. godine udala za slavnog Steffana Effenberga. Strunz nije u najboljim odnosima sa svojom djecom i na sudu je rekao kako više ne želi uzdržavati sina Tommyja, koji studira gastronomiju i na drugoj godini fakulteta zarađuje 600 eura.

Sud je odlučio u korist oca Thomasa. Sada sin Tommy mora u roku četiri godine isplatiti ocu četveroznamenkasti iznos. Thomasovi odvjetnici bili su za to da se on odrekne novčane naknade u korist sina, no Thomas je odlučio da mu Tommy mora vratiti novac. Strunz je prije četiri godine tužio i kćer Luciju, ali tu je parnicu izgubio.

Tada je utvrđeno da joj otac daje premalo novca pa je naknada bila povećana na 300 eura. Strunz je u karijeri igrao za Bayern i Stuttgart, a za Njemačku je nastupio 41 put i osvojio Europsko prvenstvo u Engleskoj 1996. godine. Nakon igračke karijere radio je kao menadžer Wolfsburgu i Rot-Weiss Essenu.

BRAVO, SUSJEDI: EVO TKO NAM JE DOŠAO U ELITNU SKUPINU LIGE NACIJA!

Index.hr

Komentari

komentara

« Povratak