BIVŠI IGRAČ DINAMA OTVORENO: “Nisam tu došao zbog praznih stadiona, to sam imao i u Hrvatskoj…”

FOTO:

Pouzdani hrvatski veznjak, Ivan Šunjić, bio je jedan od najboljih igrača u Dinamu kada je ekipu vodio Nenad Bjelica. I nakon samo jedne prave sezone kao igrač Dinama napravio je veliki transfer u ljeto 2019. godine potpisavši za Birmingham City.

S današnjim danom Ivan je za poznati engleski klub upisao točno 101 nastup te je pritom postigao tri gola i dvije asistencije. Njegova ekipa trenutno se nalazi na 16. mjestu engleskog Championshipa nakon 11 odigranih kola. Šunjića je, otkrio je u razgovoru za Birmingham Live, najviše pogodio izostanak publike, posebno zato što ga je na odlazak s Maksimira u Englesku inspirirala želja za bijegom od praznih stadiona.

“Kad pogledam unatrag, u Englesku sam došao radi atmosfere i navijača na stadionima. Prošla sezona bila je teška za sve, a za mene posebno jer nisam tu došao zbog praznih stadiona”, rekao je Šunjić pa pojasnio.

“U Hrvatskoj stadion nije uvijek pun, samo za derbije ili Europa ligu, inače je prazan. Tu sam došao zbog atmosfere i nogometa i pola sezone sve je bilo normalno, a onda povratak na staro. Bilo je teško.”

“Nisam tu došao da bih se borio za ostanak, imam veće ambicije. Mislim da ove sezone možemo biti bolji nego prethodnih mjeseci. Osjećam pozitivnu promjenu, novu energiju”, kaže bivši Dinamov veznjak

Komentari

komentara

« Povratak