Bivši igrač Hajduka rukama pokazao albanskog orla i razljutio srpske medije

FOTO: Goran Stanzl/PIXSELL, Hajduk.hr

Bivši igrač Hajduka Ardian Ismajli (27) rođen je na Kosovu, ali nastupa za albansku reprezentaciju čiji dres je nosio već 36 puta i za koju je zabio dva gola.

Član talijanskog Empolija ovog ljeta trebao bi na Europskom prvenstvu igrati protiv Hrvatske, Italije i Španjolske, a dva mjeseca prije turnira uspio je naljutiti srpske medije.

Američka tvrtka Topps zamijenila je Panini i predstavila je sličice za nadolazeći turnir, a Ismajli u njihovom albumu rukama pokazuje dvoglavog orla, nacionalni simbol Albanije uz koji su Granit Xhaka i Xherdan Shaqiri slavili golove protiv Srbije na Svjetskom prvenstvu u Rusiji.

“Besramna provokacije! Šiptar pokazao simbol “Velike Albanije” na sličicama koje se prodaju i u Srbiji”, naslov je na Informeru koji vrijeđa Ismajlija na nacionalnoj osnovi, a Blic piše: “Skandalčina! Albanski fudbaler pokazuje dvoglavog orla na zvaničnim sličicama EURO 2024, prodaju se i u Srbiji.”

Ismajli je u Hajduku proveo četiri godine. Za splitski klub igrao je od 2016. do 2020. i u 93 utakmice zabio dva gola. Simbol dvoglavog orla pokazivao je i u Splitu.

Komentari

komentara

« Povratak