Bivši igrač madridskog Reala i Intera, Igoru Tudoru nije dovoljno dobar

FOTO:

Čini se kako Igoru Tudoru, rekorder po broju nastupa za nizozemsku reprezentaciju nije dovoljno dobar. Wesley Snejder naime više nije član Galatasaraya, a kao glavni razlog svoje odluke ističe hrvatskog trenera Igora Tudora.

U Galatasarayu više nema budućnosti

Turski Galatasaray jučer je službeno objavo kako Wesley Sneijder više nije dio momčadi. Do raskida suradnje je došlo sporazumom, a Nizozemac se nada kako i dalje može igrati u nekom od europskih klubova. Za 33-ogodišnjeg Sneijdera su navodno zainteresirani neki klubovi iz Serie A, iz američkog MLS-a, ali iz Kineske Super lige.

Nizozemski je reprezentativac kao glavni razlog odlaska istaknuo trenera Igora Tudora, koji je za kormilo turskog kluba došao u veljači ove godine.

Naravno da sam tužan. Ovakav odlazak nikad nije lagan.“, priznao je Sneijder.

Trener je odlučio. On smatra da više ne želi sa mnom surađivati. Ako na vas netko više ne računa tada trebate potražiti nešto drugo. Ako vam trener ne dodijeli dres s brojem, znači da vas više ne želi.“, razočarano je objasnio Nizozemac te nastavio:

Još nemam planova za dalje. Sada idem u Amsterdam, a zatim ću odlučiti što i kako dalje. Vjerujem u svoje kvalitete. Još ne znam je li ikoji klub zainteresiran za mene, ali okrećem stranicu i idem dalje.“

U Galatasarayu sam doživio puno lijepih trenutaka. Ne žalim što sam prihvatio ovu priliku.“, zaključio je Sneijder.

Sneijder je na svjetskoj nogometnoj sceni još od 2002. kad je debitirao za Ajax. Nakon toga je igrao za Real Madrid i Inter, a od 2013. brani boje turskog kluba. S Galatasarayem je osvojio dva ligaška naslova, tri kupa i tri super kupa. Na žalaost, od dolaska Igora Tudora na klupu, Nizozemac je polako gubio minutažu što je dovelo i do konačne odluke o odlasku.

Komentari

komentara

« Povratak