BIVŠI IGRAČ ZVEZDE: Ne volim Hrvate, ali moram priznati da nitko ne izgara za svoju zemlju kao oni!

FOTO:

Mediji iz regije budno prate nastupe Hrvatske na Svjetskom prvenstvu u Kataru. Vrlo zanimljive izjave jučer se moglo čuti na televiziji Kuriri…

Biranim riječima o hrvatskim igračima…

Uoči jučerašnje utakmicu Hrvatske i Japana na televiziji Kurir gostovao je bivši napadač Crvene Zvezde Petar Puača. Iako je naglasio kako ne voli Hrvate, priznao je kako je hrvatski nogomet na visokoj razini. Modrića je proglasio najboljim igračem svih vremena u “regionu”, a biranim riječima je govorio o hrvatskoj srčanosti:

„Hrvatska je jedna natjecateljska ekipa. Bili su treći na svijetu 1998. godine, drugi na svijetu u Rusiji. Jako ozbiljno rade. Hrvatska je od nas puno odmakla. I Dinamo Zagreb s Mamićem. Imaju Luku Modrića, možda najboljeg igrača svih vremena s ovih prostora. Imaju neku homogenost. Stvarno igraju za reprezentaciju. Iako ih ja ne volim, ali oni igraju za reprezentaciju kao da svaku utakmicu imaju premiju od milijun eura po igraču. Pjevaju tu himnu. Nisam vidio nijednu reprezentaciju da tako pjeva himnu. Pjevaju i plaču. To nisam nigdje vidio. Imaju takvu emociju i naboj, takvi su u svim sportovima napaljeni, a nisu kvalitetniji od nas.

Puača je, kako se kasnije pokazalo, ispravno predpostavio i kako Hrvatska pobjeđuje Japan.

Komentari

komentara

« Povratak