BIVŠI KAPETAN HAJDUKA KRITIZIRAO LIVAJU: “Ne treba mu to. Kome se rugamo?”

FOTO:

“Jedna zvijezda poput Livaje mora znati da je primjer mlađima. Ono što radi na terenu je primjer mladima, a ovo što je radio nakon utakmice baš i ne”, rekao je bivši kapetan Hajduka Hrvoje Vejić.

Pogrdno pjevanje Marka Livaje zajedno s navijačima Hajduka nakon pobjede u finalu Hrvatskog kupa na Rujevici komentirao je i bivši kapetan Hajduka Hrvoje Vejić. “Penal za 2:0 završio je priču, Livaja je bio hladan kao led. Uslijedila je erupcija slavlja, megafoni, pjesmice. Čemu? Ne kužim, ali dobro”, piše Vejić.

“Kome se rugamo? Šibeniku koji je ispao iz lige? To je kao da pljuneš prosjaka koji te moli za dvije kune. Ok, ne vole nas, pa šta? Mislim da je Hajduk puno veći od toga”, napisao je u svome komentaru utakmice za Dalmatinski portal.

Kasnije je komentirao i sudjelovanje 16-godišnjeg Luke Vuškovića. “On jednostavno voli toliko klub i grad, malo ga je jednostavno sve to ponijelo… Ali mislim da ima toliko godina da mu ne treba to. Jedna zvijezda poput Livaje mora znati da je primjer mlađima. Ono što radi na terenu je primjer mladima, a ovo što je radio nakon utakmice baš i ne”, prenosi 24 sata.

Komentari

komentara

« Povratak