Bivši nogometaš Dinama u subotu debitira u MMA-u

FOTO: fightsite

Ove subote u češkom Dobrišu svoj MMA debi imat će Miroslav Slepička. Bivši nogometaš zagrebačkog Dinama još je ranije najavio kako, osim u nogometu, sportsku karijeru namjerava ostvariti i u svijetu slobodne borbe. Slepička će tako biti sudionik Gladiator Championship Fighting 36 priredbe gdje će ga dočekati Tomaš Vrana.

Bivši se nogometaš već neko vrijeme rekreativno bavi borilačkim sportovima za koje kaže da su ga oduvijek zanimali. U razgovoru za češki Sport Magazin otkriva kako je odrastao na filmovima Brucea Leeja i Jean-Claude Van Dammea te da definitivno ne želi biti hrvač. U njegovom novom pothvatu ga podržava djevojka, dok mu roditelji baš i nisu pobornici ovog sporta te vjerojatno neće pogledati njegov nastup.

“Osjećam se prilično dobro. Spreman sam. Ne znam što mogu očekivati, ali se veselim tome. U glavi sam razradio nekoliko različitih scenarija. Želim uživati u borbi i nadam se kako će sve proći po planu”, izjavio je Miroslav za Sport.cz.

U razgovoru s istim portalom se dotaknuo i usporedbe MMA-a s nogometom.

“Ovo su dva neusporediva sporta. Ovdje jedan udarac može rezultirati buđenjem u svlačionici. Teški napori i mentalni dio, to su najveće razlike između nogometa i MMA-a. To su dva različita sporta, od kojih je MMA definitivno teži”, zaključio je Slepička.

Izvor: fightsite

Komentari

komentara

« Povratak