Bivši nogometaš Dinama završio nogometnu karijeru: Posljski klub priredio mu prekrasan oproštaj

FOTO:

Hrvatski internacionalac Ivica Vrdoljak, koji je dubok trag ostavio u NK Zagreb i Dinamu, ali i poljskoj Legiji iz Varšave, gdje je nastupao šest sezona te je bio stožerni igrač i kapetan, odlučio je završiti svoju igračku karijeru.

Kapetan Legije

Vrdoljak je posljednju sezonu bio pod ugovorom s Wislom Plock, ali zbog problema s ozljedama nije se uspio vratiti na travnjak te se odlučio oprostiti od aktivnog bavljenja nogometom.

“Nisam ovo planirao, nego se samo dogodilo. Službeno sam završio svoju igračku karijeru. Hvala Wisli koja mi je dala još jednu priliku, ali mi je žao što nisam mogao pomoći na terenu. Vašu podršku nikad neću zaboraviti. Okrećem se budućnosti, postoji i život nakon nogometa…,” poručio je preko društvenih mreža ovaj 33-godišnji defenzivac, koji nikad nije dobio priliku u hrvatskoj nogometnoj reprezentaciji, iako je sigurno imao kvalitete za ‘vatreni’ dres.

U karijeri je osvojio tri prvenstva i dva Kupa s Dinamom te dva naslova prvaka i tri poljska Kupa s Legijom iz Varšave. (Foto: Instagram)

https://nogometne-vijesti.hr/europski-nogomet/trener-napolija-sarri-bocnuo-juventus-mozda-smo-svi-ludi/

Komentari

komentara

« Povratak