BIVŠI NOGOMETAŠ ODUŠEVIO IZJAVOM: “Oršić sigurno vrijedi 50 milijuna eura!”

FOTO:

Branko Strupar bio je gost na Areni Sport, a nakon velike pobjede analizirao je viđeno. Pohvalio je Mislava Oršića koji je zabio tri gola i uništio Jose Mourinha.

“Jedna od najljepših večeri hrvatskog klupskog nogometa, ako ne i najveća. Dinamo je odigrao maestralno protiv jedne ogromne ekipe, svaka čast dečkima i stožeru. Čestitam svima i idemo dalje”, rekao je Strupar pa dodao:

“Dinamo je nakon poluvremena izašao još goropadniji nego u prvom. Vjerovali su da mogu do čuda i slomili Tottenham. Što reći o Oršiću… Svi su mislili da Dinamo neće moći izdržati 120 minuta jakog tempa, ali pokazao je da može. Dinamo kao da je u jednom trenutku rekao: “e sad nećete vi više, idemo mi sad”.

“Dinamo je danas protiv vrhunskog protivnika pokazao da je jednostavno bolji”, rekao je Strupar pa dodao:

“Mourinho je pokušao sve, ali ni to mu nije pomoglo danas. Teško se nakon 2:0 vratiti, istina, dosta im je bio jedan pogodak, ali to je snaga Dinama, što nisu Tottenhamu dozvolili šanse. Bilo je par minuta u drugom produžetku kad je Tottenham išao na sve ili ništa, ali sve u svemu sjajno. Prvi gol Oršića je remek-djelo, ali nije mu to ni prvi ni zadnji takav. Majstor je, takav je majstor da ni broj jedan francuske reprezentacije nije mogao ništa. Drugi gol je isto sjajan, a treći je šećer na kraju večeri. Otresao je tri igrača i pogodio kao da igra protiv niželigaškog kluba. Po ovom što je Oršić danas pokazao, on vrijedi sigurno 50 milijuna.”

Komentari

komentara

« Povratak