Bivši nogometaš tvrdi da su ga oteli vanzemaljci: “Izvade vam dušu i sve analiziraju”

FOTO:

Gustavo Lorenzetti, nekadašnji igrač Boce Juniors, ispričao je anegdotu u kojoj je njegov suigrač Guillermo Marino tvrdio da je zakasnio na trening zbog toga što su ga – oteli vanzemaljci! Bilo je to, prema priči suigrača, prije nešto više od deset godina, dok su zajedno igrali za argentinskog velikana.

“Dao nam je cijelo objašnjenje onoga što osjeća. Postoje slučajevi kad igrači kažu – otišao sam i vratio se dva dana kasnije jer su me oteli vanzemaljci. Ali Guille nije takav igrač, on je bio vrlo korektan tip i svi ga znaju kao takvog”, započeo je Lorenzetti za Goal pa je nastavio:

“Iskreno, vjerujem u vanzemaljce. Počeo je objašnjavati da se iznenada izgubio te da su ga oteli svemirci. Objasnio je da vam izvade dušu, analiziraju je i cijelo vrijeme putovanja vas paze. Dao je sjajno objašnjenje i morat ćemo mu vjerovati. Dakle, nazovite njega i on će vam to puno bolje ispričati. U svakom slučaju – oteli su ga vanzemaljci.”

Marino, vjeruje Lorenzetti, nije sve ispričao treneru Jorgeu Sampaoliju.

“Iskreno, ne znam bi li mu to ispričao. Sigurno su razgovarali, ali poznavajući Guillea, mislim da mu je i trener vjerovao. Ovo je dostojno Discovery programa ili tako nečeg.” Marino danas ima 39 godina, a karijeru je okončao 2015. godine. U Boci je ovaj bivši veznjak igrao od 2005. do 2010. godine.

index.hr

Komentari

komentara

« Povratak