BIVŠI PREDSJEDNIK OTKRIO: U ljeto 2017. Barcelona je napravila jedan od najvećih kikseva u povijesti nogometa!

FOTO:

Bivši predsjednik Barcelone, Josep Maria Bartomeu bio je jedan od gostiju na kanalu Esport3. Tijekom gostovanja osvrnuo se na razdoblje svog predsjedničkog mandata u Barceloni.

Golemi propust

Josep Maria Bartomeu, bivši predsjednik Barce, otkrio je brojne zanimljive podatke vezane za Barcelonu. Između ostaloga, pričao je o transferima, a najzanimljivije detalje otkrio je kada je riječ o Kylianu Mbappeu i Ousmaneu Dembeleu.

„Dogovor s Mbappeom već je bio na stolu, ali treneri su preferirali Dembelea jer su željeli igrača koji može pokrivati više pozicija na cijelom terenu.”, rekao je Bartomeu pa nastavio:

„Neki igrači nisu zadovoljili, a jako su puno plaćeni. Takve se stvari događaju u nogometu. Kad smo dovodili Coutinha i Dembelea, svi su pljeskali i hvalili nas. Coutinho je u Premiershipu bio Iniesta, najbolji igrač lige, a Dembele je došao jer smo ostali bez Neymara. Uvijek postoji 50% šanse da promašite.”

Godinu dana kasnije, Mbappe se pridružio PSG-u i danas je jedan od najtraženijih igrača na nogometnom tržištu. S druge strane, Dembele se još nije uspio u potpunosti dokazati u Barceloni…

Komentari

komentara

« Povratak