BIVŠI SUIGRAČ O RONALDU: „Cristiano je bio dobro dijete i zabavan, nikada ga nisam vidio da pije…“

FOTO:

Legendarni bugarski napadač Dimitar Berbatov ispričao je svoje dojmove za španjolsku Marcu o Cristianu Ronadu. S ponajboljim svjetskim igračem je jednu sezonu dijelio svlačionicu na Old Traffordu, nakon toga je CR preselio u Real Madrid.

Berba je stigao u United iz Tottenhama u Fergusonovu doba i nije nimalo razočarao, zajedno s Ronaldom je osvojio Premiership, Liga kup, engleski Superkup te Svjetsko klupsko prvenstvo. Bila je to izuzetno plodna trofejna godina za Crvene vragove, ali tada je na klupi sjedio najbolji menadžer svih vremena, legendarni Sir Alex.

“Imao sam tu sreću jednu sezonu trenirati i igrati s njim. Trening s njim je bio poput rata. Nije mislio na ništa drugo osim na pobjedu u svemu, uključujući i trening utakmice. Ali nije bilo nimalo loše, nego baš suprotno. Cristiano bio je dobro dijete koje je povećalo natjecateljsku atmosferu momčadi, privržen i vrlo zabavan.”

Tijekom božićnih blagdana je na Otoku uobičajeno organizirati proslave kako bi se igrači opustili od napornog Boxing daya. Međutim, Ronaldo na tim partyima nikada nije konzumirao alkoholna pica, potvrdio je to i Bugarin.

“Na božićnim zabavama koje smo organizirali zabavljao se, ali vrlo profesionalno. Nikad ga nisam vidio da pije,  čak ni u tim prilikama. Izuzetno se brinuo o sebi. Kad ste došli na trening, on je već bio u teretani. Kasnije bi ostao pucati na gol pa kad bi završio, otišao bi plivati i onda bi se vratio u teretanu.”

Poznato je da od početka svoje karijere Ronaldo ima focus na uspjeh, zato je i dalje igračka mašina unatoč 35 godina na leđima.

Komentari

komentara

« Povratak