BIVŠI SUIGRAČ SVE OTKRIO? Mario Carević nakon Šibenika preuzima giganta!?

FOTO:

Mario Carević uspio je ekspresno vratiti Šibenik u prvu ligu. U posljednjem kolu Šibenčani su slavili u Osijeku kod Zrinskog 0:2 i to je bilo dovoljno za povratak u elitu.

Strijelci su bili Josip Majić i Ivan Božić. Šibenik je tako godinu dana nakon ispadanja izborio povratak u elitu hrvatskog nogometa. A za vrijeme, i nakon utakmice, vidjeli smo mnogo ružnih scena pa će se sigurno dugo pričati o tom susretu. Optužbe su letjele s obje strane, a često je znalo zaiskriti i na terenu.

Mario Carević (42) uspio je vratiti Šibenik u elitno društvo hrvatskog nogometa, a na uspjehu mu je čestitao bivši Hajdukov kapetan Hrvoje Vejić: “Bravo, majstore. Čekamo predstavljanje ovaj tjedan malo južnije.” Vejić sugerira kako bi Carević trebao biti kandidat za trenera Hajduka, koji i dalje nema trenera.

Novi sportski direktor Nikola Kalinić i dalje je u potrazi za novim trenerom. U konkurenciji su i strani i domaći treneri, a navodno je Kalinić jako zainteresiran za Portugalca Paula Sousu.

Carević je dijete Hajduka u kojem je bio od 1989. do 2005. te od 2006. do 2007. godine. Prije šest godina radio je u Hajduku kao pomoćni trener Zoranu Vuliću.

Za najbolje analize kliknite OVDJE.

Komentari

komentara

« Povratak