BIVŠI TRENER DINAMA IZ UKRAJINE: “Ovo je pakao. Gledamo kako Rusi…”

FOTO:

Igor Jovičević, bivši trener Dinama koji trenutno radi kao trener Dnipra 1 javio se portalu Index.hr te je opisao situaciju u Ukrajini koja je pod žestokim napadom Rusije.

”Totalni kaos. Strah, iščekivanje. Iskreno, ne znam ni gdje se sad nalazimo. Na nekih smo 100 kilometara od Dnjepra, na putu prema Lavovu. Međutim, zapeli smo, nestašica je benzina i stvorio se ogroman prometni čep. Vlada totalna panika, ljudi su u strahu. Ne znam što bih rekao, ovo je kaos”, rekao nam je Igor Jovičević pa je opisao kako je izgledalo jutro, kad su Rusi počeli napad.

S njim je i Neven Đurasek, nogometaš Dinama na posudbi.

”Probudile su nas bombe i jutro smo proveli u skloništu. Strani igrači su s nama na putu, kao i neki Ukrajinci. Jedan dio domaćih igrača je ipak odlučio ostati i braniti svoju zemlju. Vlada totalna panika, ovo je pravi rat. Vidimo kako Rusi prodiru, blizu su Kijevu i ne znam što će se dogoditi. Zasad su bombardirali samo vojne ciljeve, ali pitanje je trenutka kad će udariti i po civilnim.”

Darijo Srna i Ognjen Vukojević su ostali blokirani u Kijevu.

”Čuo sam se s njima jutros, blokirani su u hotelu u Kijevu. Nadam se da su dobro. Ovo je zastrašujuća situacija. Zvali smo satima ambasadu i nitko se nije javio, a kad smo ipak uspjeli dobiti nekoga, rekli su nam da krenemo prema Kijevu. Kako?

Nemamo ni goriva, a Ukrajinci više ne puštaju na toj strani. Pokušat ćemo izaći preko Poljske ili Moldavije, ali ni to nije sigurno. Ne znam, vidjet ćemo što će sutra biti”, u očaju nam je pričao Jovičević.

KAKVA SRAMOTA: PROŠLE SEZONE SU BILI PRVACI, A OVE BI MOGLI U DRUGU LIGU!

Komentari

komentara

« Povratak