BIVŠI VATRENI KRITIZIRA: “Kramarić je morao ispoštovati Perišića. Možda bismo onda imali 2:0 ili 3:0….”

FOTO:

Hrvatska nogometna reprezentacija ušla je u 2023. godinu remijem kod kuće protiv Walesa 1:1. Gol za naše postigao je Kramarić.

Mnogi su složni kako su Vatreni nakon prvog dijela trebali imati čak 2:0 ili možda i 3:0 zbog silne dominacije. No, nedostajalo je timskog rada. Situacija s kraja prvog dijela naljutila je navijače i Ivana Perišića, a krivac za nju bio je Kramarić.

Williams je pogriješio u dodavanju i Kramarić je dobio loptu na 30-ak metara od gola. Nikoga nije bilo oko njega, pa je krenuo prema golu Walesa. Iako je mogao dodati Perišiću koji se ubacivao s lijeve strane, Kramarić je pucao i promašio gol. Perišića je naljutio taj potez pa je opsovao Kramarića….

“U nekim situacijama je trebalo ispoštovati druge igrače pa bismo možda imali 2:0 ili 3:0. Ovako smo osvojili samo bod. Mislim da se trebalo ispoštovati dodavanje prema drugim igračima u napadu. Tu se mora dodati. Perišić mu dolazi iza leđa, Kramarić ga mora pogoditi i on ide sam u gol. Igrački je da se tu da ta lopta”, komentirao je u studiju Nove TV bivši hrvatski reprezentativac Jurica Vranješ.

Nadovezao se i Vojnović: “Komentirali smo nešto proteklih godina. Jurica će potvrditi, nas je učilo da je ovo stvar poštivanja suigrača. Ali kod prvog gola on nije dodao i zabio je gol. Mi znamo što imamo s Kramarićem, njemu nije prva misao da asistira. Bio bih blag prema njemu jer kakav je to napadač koji ne želi zabiti gol?”

Komentari

komentara

« Povratak