BIZARNA OBJAVA NAVIJAČA OSIJEKA: Hrvatska neće igrati u Osijeku!?!

FOTO:

Klub navijača bijelo-plavi, odnosno okupljeni navijači Osijeka, na društvenim mrežama objavio je priopćenje nakon poraza od Dinama (2:3) u sedmom kolu SuperSport HNL-a. Priopćenje prenosimo u cijelosti.

“Naši članovi, njih 86 posto, izjasnilo se da bi podržalo odluku Kluba da otkaže domaćinstvo hrvatskoj nogometnoj reprezentaciji”

“Ponukani sramotno tendencioznim suđenjem na posljednjoj utakmici našeg NK Osijeka protiv GNK Dinamo na Opus Areni, osjećamo dužnost stati u zaštitu našeg Kluba! Politika KNBP nikada nije bila miješanje i utjecanje na sportsku politiku Kluba, ali jest reagiranje kada se Klubu nanosi nedvojbena šteta što smatramo da je ovdje slučaj.

Kap koja je prelila čašu je pressica predsjednika Komisije nogometnih sudaca Brune Marića, a na kojoj je komentirajući drugi kazneni udarac za GNK Dinamo izjavio, citiramo, “domaći ga je udario po listu i butini”, iako niti jedna dostupna snimka to ne otkriva.

Kako se VAR aktivira u slučaju nedvojbene pogreške terenskog suca, PRETPOSTAVKA udarca sigurno ne spada u domenu NEDVOJBENOG. Shodno tome, izražavamo punu podršku klupskom priopćenju ( https://bit.ly/3sCk8zo ) upućenom HNS-u i spremni smo kao Klub navijača koji broji više od 700 članova podržati i drastičnije metode iskazivanja nezadovoljstva.

U anketi provedenoj među našim članovima na komunikacijskom kanalu, njih 86% izjasnilo se da bi podržalo odluku Kluba da otkaže domaćinstvo hrvatskoj nogometnoj reprezentaciji u utakmici protiv Turske, 12. listopada.

Hrvatska nogometna reprezentacija oduvijek ima i imat će podršku ogromne većine Osječana i Slavonaca, pa tako i članova KNBP, ali strukturama koje se prema našem Klubu već godinama ponašaju maćehinski jednom i za sva vremena valja reći DOSTA! Pa ako treba, i na ovakav način…”, stoji u priopćenju Kluba navijača Bijelo-plavi.

Podsjećamo, Hrvatska i Turska snage će odmjeriti 12. listopada na Opus Areni u Osijeku…

Komentari

komentara

« Povratak