BIZARNA SCENA: Evo zašto nikad ne bi smjeli tipkati na tribinama!

FOTO:

Tehnologija je danas toliko napredovala da je nemoguće napustiti kuću bez mobitela. Koliko smo ovisni o njima možda se čak najbolje vidi i na sportskim događajima.

Naravno, postoje različite vrste navijača. Neki uglavnom vole snimati ugođaj na tribinama, a onda je tu i grupa navijača koja nema šta drugo raditi već dođe da vidi šta se događa. Takvi uglavnom kucaju poruke na tribinama i ne ispuštaju telefon iz ruku.

Jedan momak imena Joey na NFL utakmici između Jacksonville Jaguarsa i LA Chargersa ostavljen je porukom s tribina stadiona na kojima se uvijek nađe netko tko je znatiželjan da vidi o čemu se radi kada neko tipka poruke.

Njega je djevojka na brutalan način ostavila putem poruke. Joey je tipkao i svađao se s curom, a na kraju je došlo do raskida. Netko tko je bio veoma znatiželjan odlučio je da uhvati ove trenutke raskida. Očekivano, sve je potom objavio na društvenim mrežama gdje je nesretni Joey potom postao predmet ismijavanja.

Pojedini nesretnog Joeya žale. Tvrde da ova djevojka vjerojatno i nije za njega čim ga je brutalno izvrijeđala i pišu mu da samo nastavi dalje i da se ne osvrće.

Međutim, glavni problem je bahatost osobe koja je sve snimala. Nevjerojatno je da se danas ne može imati ni trunka privatnosti jer uvijek se neko trudi da snimi i fotografira nešto čime može sebi donijeti korist. Objava na društvenim mrežama donosi popularnost. Ovaj koji je to učinio misli da je prava ‘faca’, ali je dobio žestoke kritike zbog onog što je napravio.

Analizu utakmice Borinci – Dinamo pogledajte OVDJE.

Komentari

komentara

« Povratak