BJELICA LOVI TROFEJ: U Osijek dolazi veliko ofenzivno pojačanje!?

FOTO:

Nenad Bjelica napravio je uistinu fantastičan posao u Osijeku prošle sezone. Treba podsjetiti kako su Osječani jako loše krenuli u sezonu ali se onda sve promijenilo dolaskom Bjelice koji je potpuno transformirao cijelu ekipu.

Na kraju su i zadali poneke probleme Dinamu koji je ipak došao do dvostruke krune. No, Bjelica je u nedavnom razgovoru za SupersSportske podcast otkrio kako bi se u novoj sezoni zadovoljio barem jednim trofejom, bio to naslov prvaka Hrvatske ili Kup.

A sada se u domaćim kuloarima zakotrljala priča kako bi se u Osijek mogao vratiti sjajni napadač Mirko Marić! Podsjetimo, on je prošlog ljeta završio u Monzi koja ga je platila 4.5 milijuna eura što je rekordni transfer Osijeka. No, Mirko se tamo nije najbolje snašao pa je uglavnom sjedio na klupi.

Logično je bilo da se zakotrlja priča oko povratka u klub u kojem je do prošloga ljeta igrao nogomet karijere. Marić je od 2017. do 2020. odigrao 113 utakmica za Osijek i zabio 53 gola te postao miljenik Kohorte.

Vrlo brzo potom se pojavila vijest kako jedan ruski klub želi dovesti Miereza za šest milijuna eura ali je Bjelica potom reagirao kako argentinskog napadača ne puštaju za manje od 10 mil. eura.

Navijači Osijeka sada sanjaju tandem Mierez – Marić iako će to biti jako teško za ostvariti. Osijekov napad trenutačno čine Ramon Mierez, Mihret Topčagić, Antonio Mance, Ante Erceg, Josip Špoljarić i Dion Drena Beljo.

Komentari

komentara

« Povratak