BJELICA OTKRIO: Osijek odbio čak 4 milijuna eura za ovog igrača!

FOTO:

Trener Osijeka, Nenad Bjelica, najavio je sutrašnji ligaški okršaj protiv splitskog Hajduka.

“U Splitu smo se jako dobro pokazali, bilo smo tvrd orah i čak smo bili bliže pobjedi. Vidjet ćemo hoće li oni nešto mijenjati. Već su to znali raditi, vidjet ćemo kako će izaći u nedjelju, ali o tome neće ovisiti naš sastav i formacija. Ja znam kako ćemo mi igrati, samo ćemo se prilagoditi protivniku na terenu. Igrat ćemo kao i uvijek, čvrsto, agresivno, disciplinirano i s visokim pritiskom”, u svom stilu najavio je Bjelica.

Ono s čim će se sad prvi put susreti je Hajdukov novi napadački tandem Livaja-Kalinić, a dodatna otegotna okolnost je svakako to što na raspolaganju nema kapetana Milu Škorića.

“Njih dvojica su najistaknutiji, ali je ne bih minorizirao ulogu Sahitija ili Krovinovića. Oni imaju puno kvaliteta i nema se smisla fokusirati samo na Livaju i Kalinića. Svi u vrhu HNL-a imaju jaku ofenzivnu liniju, imamo mi svoju kvalitetu, Dinamo ima Oršića i Petkovića, a Rijeka Drmića i Murića. Ali, naravno da su ova dvojica izuzetno dobri”, rekao je, dodavši nešto o vlastitoj obrambenoj formaciji:

“Imamo na raspolaganju tri stopera, Bralića, Lončara i Čeberka, svakako je opcija da svi igraju, ali saznat ćete što smo odlučili u nedjelju kad dobijete sastav.” Bjelica je potom prokomentirao i zanimljivu ponudu koja je stigla u Osijek.

Naime, jedan njemački prvoligaš poslao je Osijeku ponudu za Belju od 4 milijuna eura plus 20 posto od idućeg transfera. No, ponuda je bez razmišljanja odbijena.

“Samo u slučaju nemoralne ponude možemo razgovarati o prodaji naših igrača“, kazao je Nenad Bjelica koji je odgovoran za sportsku politiku kluba i otkrio da bi pristao na ponudu od 10 milijuna eura.

Komentari

komentara

« Povratak