BJELICA REAGIRAO NA TEŠKE OPTUŽBE: „Tko je uopće taj Matrljan iz Rijeke? Blate se samo uspješni ljudi!“

FOTO:

Osijek je u derbiju na Rujevici odigrao neriješeno s Rijekom bez pogodaka i tako se dodatno udaljio od naslova prvaka. Dinamo je pobjegao na četiri boda uz utakmicu manje pa je jasno kako je trener Nenad Bjelica bio vrlo nezadovoljan gubitkom dva boda.

Na portalima 24 sata i Novi list su se pojavile optužbe od Riječana na račun Bjelice kako se neprimjereno ponašao u tunelu nakon završetka dvoboja. Jedan od najboljih hrvatskih trenera je izuzetno emotivan tip, često i na svoju štetu…

“Jel’ vas usrećila korporacija? P…a vam materina! Je…a vas korporacija” – rekao je navodno Osijekov trener, a Rijekin pomoćni trener Danko Matrljan odgovorio mu je: “Hahahaaaa! E, moj Bjelica…”.

Bjelica se za Jutarnji list osvrnuo na te optužbe i poručio:

“Tko je taj Matrljan? Ono što se događa na terenu ostaje na terenu, a za Danka Matrljana uopće ne znam tko je.“

“Već sam nebrojeno puta rekao da ja igram utakmice sa svojim igračima, i ne mislim da pritom iskačem iz uobičajenog ponašanja za vrijeme utakmice. Tako je bilo i na Rujevici. Istina, dobio sam žuti karton zbog prigovora, ali opet je to bilo u granicama normalnog pritiska. Mi želimo nešto za sebe, suparnici za sebe, ali najvažnije je da smo si Goran Tomić, s kojim imam korektan odnos, i ja na kraju međusobno čestitali.” – rekao je Bjelica pa zatim zaključio:

“Blate se samo uspješni ljudi, a Osijek i ja smo uspješni, i to je tako. Momčadi koje imaju sličan budžet kao i mi, među kojima je i Rijeka, ostavili smo 15 i više bodova iza sebe.” – izjavio je Nenad koji mora smiriti svoj temperament kako bi izbjegao ovakve nepotrebne situacije.

Komentari

komentara

« Povratak