BLIŽI SE RASTANAK BJELICE I OSIJEKA: “Imam volje ostati u Osijeku, ali..”

FOTO:

Nenad Bjelica ipak nije uspio Osijeku donijeti trofej ove sezone unatoč silnom ulaganju u nove igrače. Kup je prekrižen u polufinalu nakon produžetaka, a sinoć je službeno izgubljeno i prvenstvo porazom kod Dinama.

To znači da je Nenad Bjelica i drugu sezonu zaredom ostao bez trofeja u Osijeku. Bjelica, koji je u Osijeku menadžer engleskog tipa, dakle obnaša funkcije trenera i sportskog direktora, u zadnje vrijeme proziva upravu kluba da ne prati logistički i “voljnim momentom” nastojanja igrača i njega da osvoje naslov.

Nakon što je porazom u derbiju na Maksimiru ostao bez šanse za titulom, Bjelica je nastavio s javnim napadima na vodstvo kluba: “Mislim da smo mi postali dobar kandidat za naslov prvaka. Do danas smo bili u borbi za titulu i ponosan sam na to i sve što su igrači napravili, ali Dinamo i Hajduk imaju bolju atmosferu nego mi i jači su od nas. U tim klubovima ljudi puno više žele nego što žele naši ljudi. Igrači i ja smo to željeli, ali svi skupa moramo to više željeti.”

S obzirom na to da je izrečeno samo nova u nizu nesuglasica između Bjelice i uprave, Osijekov menadžer je dobio pitanje ostaje li u klubu. Ovako je na njega odgovorio: “Neke stvari se moraju promijeniti. Imam volje još biti u Osijeku.”

Što mislite, hoće li Bjelica ostati u Osijeku?

Komentari

komentara

« Povratak