Boateng: Sve sam spiskao u 2 godine, danas imam samo 2 prijatelja!

FOTO:

Kevin-Prince Boateng jedan je od onih igrača koji plijene kontroverznim izjavama ili postupcima. U karijeri je nosio dresove Herthe, Tottenhama, Borussije D., Portsmoutha, Milana i Schalkea, a danas nastupa pod grbom Las Palmasa. Ovaj 29-godišnjak rođen u Berlinu od majke Nijemice te oca Ganca otkrio je u razgovoru za španjolsku Marcu nekoliko zanimljivih detalja o sebi.

“Odrastao sam u jako siromašnom okruženju. Majka nije imala novca, a otac nije bio kod kuće. Nisam se mogao igrati kao ostala djeca. U tom okruženju to je bilo normalno. Nisam se imao s kim usporediti. Međutim, sve ono što sam ja propustio u tom dijelu životu želim omogućiti svome sinu. To mi je cilj”, rekao je Boateng pa otkrio kako svakako ima stvari za kojima žali:

“Naravno da ima. U životu morate prepoznati ono loše. Bio sam jako impulzivna osoba i cjenim to što sam sada malo pametniji. Zahvaljujući svojim greškama na kojima sam učio. Nisam puno trenirao, oslanjao sam se samo na svoj talent, a to sigurno nije dobar pristup. Sada žalim zbog toga. Meni se bilo nemoguće nositi sa slavom. Iz dana u dan imao sam toliko novca da samo mogao kupiti što god sam poželio. U samo dvije godine potrošio sam sav novac na automobile, satove, brodove, noćne klubove, restorane i prijatelje, lažne prijatelje! Za momka poput mene koji je odrastao u siromaštvu – to je bilo opasno!”

Otkrio je Kevin i koliko zapravo prijatelja ima.

“Dva! Svi ostali su oni koji dođu i odu. Iz djetinjstva nemam niti jednog prijatelja, a iz nogometnog svijeta tu je Sulley Muntari s kojim sam igrao u Milanu i reprezentaciji. Za njeg mogu reći da mi je prijatelj. Patrick Ebert također. Znam ga 20 godina”, rekao je Boateng pa dodao kako se ipak voli pošjavljivati u medijima:

“Da. Razumijem da sam interesantan novinarima. Mnogim ljudima sam i idol. Mnogima nisam i ne vole me, ali sve je to dio ovog posla. Znam da me prati nekakva slika lošeg momka, ali tako sam rođen. To se događa i Ibrahimoviću, no kada razgovarate s njim samo 10 minuta vidite da je sjajna osoba. Mnogi i za mene misle da sam arogantan, ali kada razgovaraju sa mnom vide da nisam.”

Progovorio je Nijemac i o omiljenim povijesnim osobama.

“Muhammad Ali je jako važna osoba. Michael Jackson kao glazbenik. Nelson Mandela također, upoznao sam ga u Južnoj Africi. Želio je da oženim njegovu kćerku. Rekao sam mu da imam ženu, a on mi je odgovorio – i ja imam pet, u čemu je problem?”

Otkrio je i najboljeg igrača protiv kojeg je igrao te najboljeg igrača u Primeri.

“Claude Makélélé! Na utakmici Chelsea – Tottenham na Stamford Bridgeu mi nije dao niti da dotaknem loptu. Bilo je nevjerojatno! Bio je jako snažan Najbolji nogometaš u Primeri je Cristiano Ronaldo. Ima sve. ijevu nogu, desnu, glavu, brzinu. Na ovom svijetu je najbolji! Leo Messi nije s ovog svijeta, on je iz neke druge galaksije!”

Boateng je na kraju otkrio i kako mu je najbolji trenutak u karijeri bio osvajanje Serie A, a omiljeni igrač u djetinjstvu – Rivaldo.

Izvor: goal.hr

Komentari

komentara

« Povratak