Bojkot treninga se baš i nije isplatio: predsjednik suspendirao 19 igrača!

FOTO:

Raskol u Sportingu, nakon poraza od Atletico Madrida, ide dalje. Igrači su jučer odbili trenirati, uvrijeđeni jer ih je predsjednik Bruno de Carvalho javno optužio za lošu igru. Predsjednik je danas otišao korak dalje i igrače kaznio – suspenzijom!

Predsjednikova je zadnja

Igrači lisabonskog Sportinga, jučer su odbili trenirati sve dok im predsjednik ne objasni svoju objavu na društvenim mrežama, u kojoj ih optužuje za lošu igru. Zanimljivo, igrače je podržao i trener Jorge Jesus.

Vratar Rui Patricio je, kao predstavnik igrača, stao ispred momčadi i prvi na društvenim mrežama napisao poruku bojkota. Međutim, predsjednik je danas totalno pobjesnio i sve „odmetnike“ kaznio suspenzijom! Na listi suspendiranih, koji neće nastupiti na idućoj utakmici protiv Pacos de Ferreire, su svi koji su podijelili Patriciovu objavu. Preciznije, radi se o čak 19 igrača: Rui Patricio, William Carvalho, Coates, Coentrao, Gelson, Piccini, Acuna, Battaglia, Bryan Ruiz, Bruno Fernandes, Montero, Ristovski, Wendel, Ruben Ribeiro, Doumbia, Bruno Cesar, Podence, Palhinha i Leao.

Predsjednik de Carvalho svoju je odluku objasnio riječima:

„Ovi su razmaženi klinci otišli stvarno predaleko. Nemam više strpljenja za one koji misle da su iznad kluba i da ih se ne smije kritizirati! Glupani! Svi igrači koji su podijelili poruku odmah su suspendirani. Dosta mi je razmažene dječurlije koja ne poštuju nikoga i ništa!“

Komentari

komentara

« Povratak