BOLNA ISTINA: Legendarni trener opleo po Cristianu Ronaldu!

FOTO:

I dalje nije poznata sudbina Cristiana Ronalda. Ono što jest jasno je činjenica kako trenutno prolazi kroz vrlo izazovno razdoblje.

Talijan opleo po Cristianu

Cristiano Ronaldo je trenutno bez kluba i, zanimljivo, bio je jedini slobodan igrač koji je nastupio na Svjetskom prvenstvu u Kataru.

Podjsetimo, s Manchester Unitedom se rastao nakon što je uoči početka Mundijala objavljen Portugalčev intervju s Piersom Morganom. U njemu Cristiano kritizira trenera, ali i način rada cijelog kluba. Prema posljednjim informacijama, Ronaldo bi karijeru trebao nastaviti u Saudijskoj Arabiji, u Al-Nassru. Ovaj klub Ronaldu nudi ugovor od 500 milijuna eura za dvije i pol godine

Cjelokupnu situaciju vezanu za Portugalca prokomentariao je i Fabio Capello, legendarni talijanski trener. On smatra da je Cristiano Ronaldo sam kriv za situaciju u kojoj se nalazi:

„Cristiano Ronaldo je sam sebi sve ovo napravio. Šteta, posebno kada se pogleda što je postigao u karijeri. Kao igrač se ne može dovoditi u pitanje, ali bio je arogantan. Nudio se svuda, no nije mogao naći momčad koji vjeruje u njega. On je postao opterećenje.“

Komentari

komentara

« Povratak