BOMBA IZ ENGLESKE: Hrvatu ponuđena klupa Tottenhama!

FOTO:

Engleski prvoligaš Tottenham Hotspur ostao je bez trenera nakon što je prošle nedjelje sporazumno raskinut ugovor s Antonijom Conteom.

Iz kluba su odmah potvrdili kako će prvu momčad do kraja sezone voditi Cristian Stellini, 48-godišnji Talijan koji je radio kod Contea kao asistent. Naravno, nije isključeno i da se zadrži na klupi ukoliko ostvari odlične rezultate.

No, ipak su veće šanse kako će od sljedeće sezone na klupi biti novi trener. Engleski mediji su se raspisali kako će gazda Levy krenuti po Nagelsmanna, dok se opet priča s Pochettinom. A njemački medij Alter-Zeitung zato ima pravu ekskluzivu.

Naime, oni pišu kako je Tottenham poslao svoje ljude u Njemačku, točnije u Wolfsburg kod Nike Kovača kako bi provjerili da li je zainteresiran za klupu Spursa!

Međutim, Levyeve ljude je dočekala odbijenica: “Kovač ima načela kojih se strogo pridržava i nije pokušao ni razmatrati ponudu. Nije bilo pregovora. Niko Kovač nije čovjek koji raskida potpisane ugovore i tako se ponašao u pregovorima s Tottenhamom”, navodi njemački medij. Na klupi Tottenhama će tako ostati Christian Stellini, čovjek koji je postavljen kao prijelazno rješenje dok se ne nađe novi trener.

Za najbolje analize kliknite OVDJE.

Komentari

komentara

« Povratak