BOMBA IZ ENGLESKE: Ugledni engleski klub želi igrača Rijeke!

FOTO:

Rijeka će, prema svemu sudeći, u novu sezonu ući s potpuno novom ekipom. Navijači su zbog toga s razlogom zabrinuti iako predsjednik Damir Mišković uvjerava kako ćemo gledati jaku Rijeku.

U Rijeci tako više nema Smolčića, Pavičića, Murića, Drmića i još nekih igrača. A sada bi još mogli ostati bez jednog vrlo važnog igrača. Naime, poznati portal Football Insider javlja kako je engleski prvoligaš Wolverhampton opasno zagrizao za Ivana Lepinjicu!

Osim ‘Vukova’, interes je pokazao i škotski Glasgow Rangers. Službene ponude još nema, barem tako piše spomenuti medij, ali i škotski Daily Record.

Glavnu riječ u Wolverhamptonu vodi najmoćniji svjetski menadžer Jorge Mendes, a to se vidi i po velikom broju portugalskih igrača u klubu, redom onih koje on zastupa. Football Insider tvrdi da je Mendes jako zainteresiran za Lepinjicu te da želi posao završiti što prije, ali ne spominje odštetu koju bi Rijeka trebala dobiti.

Osim Wolvesa, u priči su i škotski Glasgow Rangersi koji stalno skautiraju igrače u HNL-u i traže način da one najbolje ukradu prije Dinama i Hajduka, ali im to rijetko uspijeva. S Lepinjicom se nadaju da će imati više sreće.

O interesu stranih klubova za Lepinjicu piše se godinama, a najpoznatija priča bila je ona vezana uz West Bromwich Albion i Leeds kada su oba kluba, tada vođena Slavenom Bilićem i Marcelom Bielsom, razmatrala dovođenje Lepinjice. Spominjao se i Chelsea, ali konkretne ponude nikad nije bilo.

BOMBA EKSPLODIRALA U SPLITU: HAJDUK DOVEO BIVŠEG IGRAČA DINAMA!

Komentari

komentara

« Povratak