Bomba iz Milana!? Dva Hrvata iduće sezone u srcu momčadi Rossonera

FOTO:

Pao u drugi plan kod Zidanea

Mateo Kovačić davna je želja uprave Milana. Iako je igrao za Inter prije prelaska u Madrid, ne bi ga navijači crveno-crnih dočekali na nož.

Prema anonimnom izvoru koji je želio ostati tajan, a upoznat je sa situacijom oko igrača, želja Milanista je opet aktivna, a ni sam igrač ne bi imao ništa protiv povratka u Serie A.

U Madridu se događa nešto čudno! Taman kada smo pomislili da će dobiti više prilika kod Francuza, Zidane ga je krenuo izostavljati, nekada čak i sa klupe.

Kova u ovom periodu karijere, kao još uvijek jako mlad igrač traži minutažu, a u Milanu bi bio jedan od ključnih igrača, sigurni smo.

Pašalić se dokazao

Mario Pašalić možda nije dovoljno dobar za Antu Čačića , ali u Milanu je našao svoje mjesto pod suncem, čak im donio i trofej nakon pet godina.

Sigurno bi i on pomogao Kovačiću na prilagodbu, a imali bi mogućnost uigravati se za utakmice reprezentacije, jer godine i naporan ritam utakmica stižu Modrića, a polako i Rakitića.

Hrvatski dvojac u srcu Milanovog veznog reda – što vi mislite o toj kombinaciji?

Juventusova ljetna tržnica: Kupiti mlado, domaće proizvodnje, oslabiti protivnike i pojačati se za Europu

https://nogometne-vijesti.hr/europski-nogomet/upoznajte-najpoznatijeg-agenta-nogometnom-svijetu-njegove-klijente-ne-moras-sutirati-loptu-nogometu-da-zaradio-vise-messija/

Komentari

komentara

« Povratak