BOMBA IZ NJEMAČKE: Dani Olmo potpisuje za najveći klub na svijetu!?

FOTO:

Sjajni mladi španjolski reprezentativac, Dani Olmo, oduševio je u drugom dijelu igrajući za njemački RB Leipzig.

Podsjetimo, Dani je imao dosta težak početak jer nije redovito igrao, a potom je napravio potez koji je oduševio trenera Nagelsmanna. Naime, Olmo mu se požalio kako smatra da treba više igrati i može se reći kako je s tim osvojio svog trenera. Nakon toga sve je krenulo kako treba i Olmo je postao glavni igrač moćnog kluba iz Bundeslige.

A sada Bild javlja kako bi mogao promijeniti klub, i to nakon svega šest mjeseci. Naime, poznati njemački portal danas piše kako je za Olma opasno zagrizao Real Madrid! Podsjetimo, RB Leipzig je doveo Olma prije malo više od pola godine za 21 milijun eura, a Real je navodno spreman krenuti u  pregovore s početnom cijenom od čak 40 milijuna eura.

Bild navodi i kako je RB Leipzig u ovom prijelaznom roku već ostao bez Wernera, koji je otišao u Chelsea, i Schicka, koji se vratio u Romu, te ne žele gubiti još bitnih igrača, osim ako se bude radilo o ponudi koju je teško odbiti.

Olmov agent Andy Bara kratko je prokomentirao glasine: “Ne mogu ni potvrditi ni opovrgnuti te vijesti. Svašta se može dogoditi u deset dana. Jedno je sigurno, Olmo je sretan u Leipzigu.”

Komentari

komentara

« Povratak