BOMBA IZ OSIJEKA: Poznati europski klub nudi 4 milijuna eura za Marića!

FOTO:

25-godišnji napadač Osijeka, Mirko Marić, iza sebe ima još jednu odličnu sezonu. U prvenstvu je zabio 20 golova, a isti broj golova zabili su Čolak i Caktaš. No, titula najboljeg strijelca pripala je Čolaku jer je imao najmanju minutažu u tom društvu.

No, izgleda kako bi Osijek mogao ostati bez najboljeg igrača. Naime, već ranije se pisalo o golemom interesu za Marića. Pisalo se kako ga želi Fenerbahče, Birmingham City, Dinamo Kijev te još nekoliko zanimljivih klubova. No, Osječani su se pokazali kao tvrdi pregovarači pa nije došlo do prodaje tijekom zimskog prijelaznog roka.

A sada se zakotrljala nova priča. Pravu ofenzivu nabacio je Dinamo iz Kijeva. Kako prenose ukrajinski i turski mediji, Kijevljani su spremni platiti četiri milijuna eura Osijeku za njihovu glavnu napadačku zvijezdu.

Čini se da će ovo biti luda utrka Dinama i Fenera, a praktički je sigurno kako Marić neće zaigrati na novom stadionu na Pampasu, ali će Osječani inkasirati odličnu sumu. Ukoliko Marić ode začetiri milijuna eura, to će biti najveći izlazni transfer Osijeka nakon lanjske prodaje Boška Šutala u Atalantu za milijun eura više.

Mirko trenutno vrijedi 3,2 milijuna eura prema transfermarktu. Ove sezone postigao je 20 golova u prvenstvu, a još je dodao dva pogotka u Kupu.

VELIKI PREOKRET: PERIŠIĆ ODLAZI IZ BAYERNA, A EVO KOJI KLUB GA ŽELI DOVESTI!

BILIĆ IDE JAKO: West Bromwich dovodi strašno pojačanje za Premiership!

Komentari

komentara

« Povratak