BOMBA IZ SLOVENIJE: Evo koji Hrvat preuzima Maribor!

FOTO:

Danas se po domaćim medijima proširila vijest kako će slovenski Maribor preuzeti hrvatski trener, a u igri su bili Damir Krznar i Dean Klafurić.

A čini se kako je izbor već pao. Naime, poznati hrvatski sportski portal Germanijak.hr ekskluzivno donosi kako će novi trener Maribora postati Damir Krznar! Bivši trener Dinama trebao bi u utorak biti potvrđen za šefa struke slovenskog prvoligaša a glavni protukandidat bio mu je upravo Dean Klafurić.

Bivši trener Dinama Damir Krznar trebao bi preuzeti klupu slovenskog Maribora. Nakon što je klub smijenio Radovana Karanovića kojem je presudio nedjeljni poraz od Domžala (3-2), u Mariboru su krenuli u potragu za novim imenom.

Germanijak također doznaje kako je prvi izbor bio Goran Tomić, ali on se ipak zahvalio na ponudi. Potom se Maribor okrenuo prema trenerskom kadru iz Maksimira.

Dean Klafurić, trofejni trener poljske Legije lani je vodio Slaven Belupo bio je u užem izboru s Damirom Krznarom koji je nakon odlaska s klupe Dinama vodio drugu momčad kluba iz Maksimira koja je raspuštena s krajem prošle sezone.

Čini se kako su na koncu su presudile nijanse, a zanimljivo je da su sva tri imena, dakle Tomić, Krznar i posebno Klafurić bili spominjani kao ozbiljni kandidati za nasljednike Nenada Bjelice ukoliko bi Osijek krenuo u potragu za novim trenerom.

Komentari

komentara

« Povratak