BOMBA IZ ŠPANJOLSKE: Najtraženiji stoper svijeta blizu dogovora s Barcelonom!

FOTO:

Španjolski prvak Barcelona mogla bi uskoro dogovoriti veliki ljetni transfer. Prema informacijama ESPN-a, katalonski velikan je blizu sklapanja posla sa još jednom nizozemskom zvijezdom. U pitanju je trenutno najtraženiji stoper svijeta, 19-godišnji kapetan Ajaxa Matthijs de Ligt.

Cijeli posao trebao bi vrijediti čak 80 milijuna eura, Juventus i Bayern su također jako zainteresirani za mladog stopera, ali prema bliskim izvorima de Ligt jedino čeka ponudu Barcelone. Prethodno je Barca već dogovorila transfer Frenkieja de Jonga u iznosu od 75 milijuna eura uz bonuse koji će iznositi do 15 milijuna eura.

Ipak, španjolski klub će biti primoran prodavati na ljeto kako nebi prekršio pravila financijskoga fair-playa. Nedavno je i predsjednik Bartomeu izjavio da je zainteresiran za de Ligta, ali je i dodao da trenutno ne može ništa više reći o tome transferu.

Prema nizozemskim medijima, Matthjis će dogovoriti ugovor na pet godina uz godišnju plaću od 16 milijuna eura. U mladom kapetanu Ajaxa vide novog Piquea i postoji velika vjerovatnost da će ga uspjeti dovesti na Camp Nou. Kako bilo, igrači Kopljanika će nakon velikog uspjeha u LP biti vrlo tražena roba na tržištu.

KAP KOJA JE PRELILA ČAŠU: Zbog nove gluposti Simeone zatražio prodaju Diega Coste!

NOVI POČETAK: Nekoć velika nizozemska zvijezda debitira na turniru u novom sportu!

Komentari

komentara

« Povratak