BOMBA NA POLJUDU: Hajduk dovodi igrača koji je nedavno plaćen gotovo 10 milijuna eura!?

FOTO:

Hrvatski prvoligaš Hajduk Split ima velikih problema što se tiče pravih napadača. Tu je samo Marko Livaja, a sasvim je jasno kako je i njemu potrebna pomoć. Jer, mnogi će se složiti, kada Livaja stane onda stanu i Bijeli.

Navijači još uvijek ne mogu vjerovati zašto je klub napustio legendarni Nikola Kalinić koji bi danas sigurno bio od velike pomoći. No, unatoč njegovom odlasku navijači su se ponadali kako će uprava donijeti pravu zamjenu, ali to se ipak nije dogodilo. Istina, došao je Aleksandar Trajkovski, ali njegova primarna pozicija je lijevo krilo.

A čini se kako bi na Poljud ove zime moglo sletjeli jedno uistinu ugledno ime. Naime, ugledni francuski list L’Equipe piše kako će 27-godišnji austrijski napadač hrvatskih korijena, Adrian Grbić, doći na posudbu u Hajduk Split ili španjolski Eibar. Francuski medij je zapravo citirao izjavu predsjednika Lorienta Loica Feryja. Navodno ga je Hajduk htio dovesti u prošlom prijelaznom roku, ali nije uspio. Sad će imati novu priliku.

Grbić je postao član Lorienta u ljeto 2020. godine kada je iz Clermonta prešao za devet milijuna eura. No ispao je veliko razočaranje. Išao je po posudbama u Vitesse (nizozemska prva liga) i Valencienes (2. francuska liga), ali za Lorient je odigrao tek tri utakmice i ukupno 39 minuta.

Hajduku bi dobro došao napadač jer je klub ostao na samo jednom (ne baš pravom) centarforu – Marku Livaji – koji se muči s ozljedama. Grbić je svojevremeno bio velika nada austrijskog nogometa, a htjeli su ga i u HNS-u vrbovati da igra za Hrvatsku. Ovih dana daleko je od poziva Hrvata i Austrijanaca.

Komentari

komentara

« Povratak