BOMBA NA POLJUDU: Hajduk pronašao novog sportskog direktora!

FOTO:

Hrvatski prvoligaš Hajduk Split još uvijek je u potrazi za novim trenerom i sportskim direktorom. No, potraga je napokon pri kraju.

Podsjetimo, Splićani su doživjeli nestvarni kolaps ovog proljeća kada su nanizali čak pet poraza čime su izjednačili negativan rekord koji se dogodio prije čak 40 godina u bivšoj Jugoslaviji. Zbog toga su otišli predsjednik Jakobušić, glavni trener Karoglan, a nešto kasnije potvrđeno je kako će Nikoličius također napustiti klub na kraju sezone. Zasada je samo pronađen novi predsjednik, a to je postao Ivan Bilić.

No, čini se kako je pronađen i sportski direktor. Naime, prema informacijama koje su objavili hrvatski mediji, novi sportski direktor Hajduka od iduće sezone trebao bi postati Nikola Kalinić, aktualni prvotimac Bijelih koji bi se po završetku tekuće sezone, nakon utakmica s Goricom i Lokomotivom, trebao umiroviti i preuzeti mjesto koje trenutno drži sportski direktor na odlasku Mindaugas Nikoličius.

Uz Kalinića navodno postoji još jedan kandidat za uskoro upražnjeno mjesto sportskog direktora, no, 24 sata neslužbeno saznaju kako je Kalinić favorit i kako je u tom smislu već obavio i razgovore s čelnicima kluba, čak i s nekim starijim suigračima, vjerojatno i kandidatima za mjesto novog trenera…

Posljednja tri sportska direktora Bijelih bili su stranci, Jens Andersson, Mario Branco i spomenuti Nikoličius. Sada se Hajduk okreće domaćem rješenju, a smatraju kako bi Kalinić mogao, osim sa svojom energijom i iskustvom, pomoći Bijelima da na Poljudu zadrže Ivana Perišića, inače velikog Kalinićevog prijatelja.

Komentari

komentara

« Povratak