BOMBA NA POLJUDU: Hajduk sredio veliko pojačanje iz Osijeka!

FOTO:

Krajem prošle sezone Osijek je odlučio otkupiti Darija Nejašmića od Hajduka za točno milijun eura. Je li sada stigla osveta?

Naime, poznati sportski portal Germanijak.hr piše kako je Hajduk sredio dolazak 16-godišnjeg supertalenta Dominika Babića, inače igrača Osijeka. Ovaj mladić sve je dogovorio s novim klubom iz Splita.

Samo je pitanje hoće li Babić u Split već ove zime, pod uvjetom da Hajduk plati određenu odštetu Osijeku, ili će se čekati ljeto kada mu istječe aktualni ugovor.

Međutim, jedno je sigurno, Babić više nema namjeru ostati u Gradskom vrtu. To su jasno poručile osobe koje se brinu o njegovoj karijeri a što su u Osijeku prihvatili i više ga ne stavljaju u kadetsku momčad za koju je do sada uredno participirao.

Priča oko Babića vrti se već neko vrijeme. Prije nekih godinu dana ga je Nenad Bjelica htio potpisati ali se navodno sudario s nerazumnim zahtjevima s kojima se očito niti novi sportski sektor ne želi nositi.

“Imamo situaciju da bi neki talentirani igrači iz Omladinske škole instruirani od strane agenata već sada otišli i imamo problema s produženjem njihovih ugovora. Kome god nije želja zaigrati za prvu momčad Osijeka, taj nije dobrodošao i okrenut ćemo se onima kojima je želja nositi naš dres”, rekao je nedavno Ivica Kulešević za SN a mnogi su detektirali kako je sportski direktor Osijeka zapravo pričao o slučaju Dominka Babića za kojeg zanimanje Hajduka nije od jučer.

Komentari

komentara

« Povratak