BOMBA NA POLJUDU: Zvijezda Hajduka ide u Atalantu za sedam milijuna eura

FOTO:

Ugledni hrvatski sportski portal Germanijak.hr danas je lansirao pravu senzaciju vezanu za Hajduk Split.

Naime, oni ekskluzivno pišu je mladi Stipe Biuk na izlaznim vratima Hajduka. Njegova nova destinacija trebala bi biti talijanska Atalanta koja je već poslala ponudu na Poljud. Veliki interes pokazao je njemački klub Borussia Mönchengladbach.

Odšteta koja se spominje u kontekstu Biuka je oko sedam milijuna eura i to je nešto čemu će Jakobušić i Nikoličius teško uspjeti odoljeti. Doduše, vjerojatno tu ima još malo prostora tijekom pregovora ali ne puno. Eventualno na nekim bonusima koji bi Hajduku donijeli zarada u bliskoj budućnosti sukladno daljnjem razvoju Biukove karijere.

Stipe Biuk definitivno je najprivlačniji materijal u svlačionici Hajduka. Prošlo ljeto, nakon “povuci – potegni” situacije, potpisao je petogodišnji ugovor s kojim je klub zaštitio svoj interes dok je Biuk dobio garancije kako će ga se tretirati kao projekt.

Na koncu je tako i bilo s obzirom na to da se Biuk sa svojih 19 godina može pohvaliti s tridesetak utakmica u ovoj sezoni za klub s Poljuda, a uredno je participirao i u U-21 reprezentaciji Hrvatske.

Inače, punomoć prilikom eventualnog transfera Stipe Biuka na talijansko tržište ima Marko Naletilić koji je agent Maria Pašalića, dok je skaut Atalante bivši sportski direktor Hajduka Saša Bjelanović.

Komentari

komentara

« Povratak