BOMBA NA RUJEVICI: Fabrizio Romano najavio spektakularan transfer Rijeke!?

FOTO:

23-godišnji igrač Rijeke, Toni Fruk, ima zaista sezonu iz snova s obzirom da ima čak 16 asistencija ove sezone, a tu su i dva pogotka.

Zbog toga mu je porasla cijena na čak 3.5 milijuna eura pa se očekuje kako će ga Rijeka prodati za finu cifru. Njegove sjajne igre nisu prošle nezapaženo pa sada o njemu piše i Fabrizio Romano, najpoznatiji svjetski stručnjak za transfere.

Romano je u priči koju je objavio na Instagramu napisao: “Veznjak HNK Rijeke Toni Fruk je na popisu nekoliko klubova te bi na ljeto mogao napustiti hrvatski klub.” Talijan je također spomenuo Frukov ovosezonski učinak i dodao da ga “europski klubovi žele dovesti”. Imena klubova nisu navedena, ali nedavno se pisalo da ga prati čak i PSG.

Rođeni Našičanin davno je prepoznat kao veliki talent i prvo je kao 16-godišnjak otišao u belgijski Mouscron, a ubrzo ga je za 1.5 milijuna eura otkupila Fiorentina. Nakon uspješnih epizoda na posudbi u Dubravi i Gorici, Fruk je u Rijeci očito pronašao pravo mjesto za sebe i igra vrhunski nogomet.

Transfermarkt Fruka procjenjuje na 3.5 milijuna eura, a ugovor mu istječe na ljeto 2027. godine.

Komentari

komentara

« Povratak