BOMBA NA RUJEVICI: Rijeka pronašla novog trenera!

FOTO:

Rijeka iza sebe ima najgoru polusezonu u povijesti kluba kada je u pitanju HNL. Odmah nakon utakmice protiv Dinama (poraz 2:7) talijanski stručnjak Cosmi dobio je otkaz, a predsjednik Mišković bacio se u potragu za novim trenerom.

I on je pronađen! Kako prenosi Germanijak.hr, ako se u posljednji tren ne dogodi neki čudesni obrat, nogometaši Rijeke u ponedjeljak 5. prosinca pod vodstvom novog trenera Sergeja Jakirovića ući će u pripreme za proljetni dio sezone.

Bijeli će dobiti veoma dobrog stručnjaka koji se u ovom trenutku doima pravi izbor klupskog vodstva na čelu s predsjednikom i vlasnikom Damirom Miškovićem, a Jakirović pred sebe izazov vraćanje posrnule Rijeke u vrh hrvatskog nogometa.

Jakirović je u ovom trenutku najbolji izbor. Riječ je o bivšem igraču Rijeke, koji je osim u Zrinjskom najveći trenerski trag ostavio u Gorici, a svojoj mladosti unatoč ne spada u red popularno zvanih laptop trenera koji će svoj autoritet graditi isključivo (nogometnim) znanjem temeljenom na studioznom pristupu literaturi, već i svojim gardom kojeg je izgradio posljednjih godina.

Na kraju, Sergej Jakirović će od 5. prosinca do gostovanja u Osijeku 21. siječnja imati sasvim dovoljno vremena za razbuditi uspavanu momčad, utvrditi koja su strana tijela u momčadi, ista odstrani i ispočetka početi graditi priču. Koliko god u ovom trenutku djelovalo kao znanstvena fantastika, ni četvrto mjesto koje bi trebalo jamčiti Europu ne zvuči nemoguće ako Rijeka ponovo bude ona iz ere Bišćan ili Tomić.

Inače, gazda Rijeke sada se mora baciti u potragu za pronalaskom novog sportskog direktora…

Komentari

komentara

« Povratak