BOMBA: Nikola Moro odlazi iz Dinama za 10 milijuna eura!

FOTO:

Jedan od najboljih igrača Dinama, Nikola Moro, na izlaznim vratima je zagrebačkog kluba. Sjajni veznjak sve je dogovorio s novim klubom te bi trebao potpisati u narednim danima.

Kako prenose Sportske novosti, Dinamo je prihvatio nevjerojatnu ponudu od čak 10 milijuna eura koja je došla iz Rusije, a u pitanju je Dinamo iz Moskve. I ostali relevantni izvori sa svih strana potvrdili su da je transfer jako blizu, da su Moskovljani ponudili 10 milijuna eura, a da je Dinamov veznjak dogovorio svoju plaću, koja je viša i od one u Kijevu pa sad sigurno neće odbiti odlazak.

Zanimljivo, prije nekoliko dana još jedan Dinamo je bio u igri. Radi se o Dinamu iz Kijeva, pa je čak ponuđeno bilo 7 milijuna eura, ali igrač nije želio otići u glavni grad Ukrajine. No, sada je izgleda stigla vrlo ambiciozna ponuda ruskog kluba.

Uglavnom, Morin transfer od 10 milijuna eura bio bi odličan posao za Modre. Ne zato što Moro potencijalno ne vrijedi više i da bi za njega mogli u budućnosti dobiti i veću svotu, već što u ovim čudnim životnim i nogometnim okolnostima to jest svota koju nije lako dosegnuti. Nema puno igrača, pogotovo ne ih klubova Dinamova ranga koji su otišli za toliku svotu.

>>>> NEMA VIŠE SKRIVANJA: BRUNO PETKOVIĆ LJUBI BIVŠU ŽENU NAŠEG POZNATOG NOGOMETAŠA

Olmo je otišao za dvadesetak milijuna, ovisno o bonusima, za Šempera i Baturinu, koji je odigrao tek 14 seniorskih minuta za Dinamo, stići će u blagajnu 2,5 milijuna eura, sad još 10… Bio bi tu ostvaren dobar dio zacrtanoga godišnjeg budžeta, čak da Dinamo i više ne proda nijednog igrača, a ipak se očekuje da u idućim mjesecima, barem nakon kvalifikacija još netko ode iz Dinama. Uz plasman u Europsku ligu, ako već ne i Ligu prvaka, to je dosta za preživljavanje korona-godine? Trebalo bi…

A, igrački, ako ništa, barem u veznom redu, Modri imaju igrača koji mogu nadomjestiti Nikolu. Ademi, Ivanušec, Majer, Gojak, Jakić, samo su neki od igrača koje Modri još uvijek imaju ili će imati u svojoj svlačionici. Uz Moru, sljedeći su “na redu” za odlazak Gojak i Majer, iako je, kako dani prolaze, sve izvjesnije da će Lovro Majer još neko vrijeme ostati u Dinamu. Do prije neki dan bio je sasvim na izlaznim vratima, sve se brzo promijeni.

LEGENDARNI BRAZILAC ŽELI HRVATSKOG NAPADAČA: RONALDO SPREMAN DATI MILIJUNE ZA HRVATSKOG GOLGETERA!

SVE JE DOGOVORENO: Niko Kovač dovodi strašno pojačanje u napadu!

Komentari

komentara

« Povratak