BOMBA OD TRANSFERA: Dinamo prodaje veliku zvijezdu za 15 milijuna eura!?

FOTO:

Mnogi su očekivali kako će Dinamo Zagreb odraditi pokoji veliki izlazni transfer, ali zasad je to ostalo samo na Gvardiolu. No, izgleda kako je došlo vrijeme za još jedan top transfer.

Naime, Sportske novosti pišu kako je francuski prvoligaš Rennes opasno zagrizao za Lovru Majera! Poslije teško izborene pobjede nad Goricom na Maksimiru se dogodio jedan vrlo zanimljiv sastanak. Lovro Majer i njegov menadžer Andy Bara odmah poslije utakmice otišli su u klupske prostorije, na ‘meniju’ su bili mali noćni razgovori oko Majerova transfera u francuski Rennes.

Francuski Rennes želi dovesti Majera, osnovna je cijena 12 milijuna eura. Međutim, Francuzi su tijekom te večeri, navodno, postali izdašniji, uz bonuse bi Lovru platili i 15 milijuna. Traže Francuzi dobru alternativu za svog klinca Eduarda Camavingu, gotovo da nema kluba koji ga traži, iako još nije potpisao ni za koga, od PSG-a do Reala, pitanje je samo kamo će. A čim je Rennes krenuo u akciju, znači da i njegov odlazak smatra gotovim poslom.

Isti izvor tvrdi kako je Majer na tom sastanku rekao da ga golica ponuda Rennesa, svjestan je da je to bi bio iskorak u karijeri. Iz Dinama su, pak, svim stranama poručili kako nema nikakve šanse da Majer ode prije Šerifa, to, jednostavno, nije opcija.

Uglavnom, situacija je trenutno ovakva; ako Rennesova ponuda bude 12+3 milijuna i Francuzi pristanu pričekati još desetak dana da Majer odigra dvije utakmice protiv Šerifa, tada bi to bila ponuda koja će zadovoljiti sve strane i, vrlo vjerojatno, dovela do dogovora. Francuzi nisu time posve sretni, premda im Majer nije toliko bitan idućih nekoliko dana, oni igraju play-off Konferencijske lige protiv Rosenborga u kojem Majer ionako ne bi mogao participirati u toj fazi natjecanja.

Komentari

komentara

« Povratak