BOMBA OD TRANSFERA: Hajduk dovodi bivšeg reprezentativca Hrvatske!

FOTO:

Hrvatski prvoligaš Hajduk Split napravio je velike promjene u svojoj ekipi tijekom ljetnog prijelaznog roka, a možda najzvučnija vijest svakako je ostanak sjajnog Marka Livaje.

A u zimskom prijelaznom roku će doletjeti još jedno veliko pojačanje. Naime, poznati portal Germanijak.hr doznaje kako je Hajduk na koračić od dovođenja Nikole Kalinića koji bi u siječnju trebao na sebe staviti dres splitskog velikana.

Informacija je neslužbena, ali doznaje se kako je posao između Hajduka, 33-godišnjeg napadača i njegovog kluba Verone praktički dogovoren. Kalinić je u zadnjoj godini ugovora s Talijanima, jedan je od najskupljih igrača Verone s plaćom od navodno 2.3 milijuna eura godišnje, ali nije se previše naigrao na stadionu Marc’Antonio Bentegodi.

Hajduk je u tome prepoznao priliku da ga privoli na povratak, nije tajna da su čelnici Bijelih prije nekoliko mjeseci viđeni na večeri s Kalinićem, a sam sportski direktor Mindaugas Nikoličius je u nedavnom velikom razgovoru za medije na tečnom hrvatskom jasno poručio „on je naša velika želja“.

Nikola bi trebao potpisati dvogodišnji ugovor s Hajdukom, a u Splitu će vjerojatno i završiti svoju karijeru…

Komentari

komentara

« Povratak