BOMBA S OPUS ARENE: Osijek kupio igrača za 500 tisuća eura!

FOTO:

Hrvatski prvoligaš Osijek danas se pohvalio zanimljivim ulaznim transferom. Naime, klub s Opus Arene otkupio je ugovor Stjope Mkrtčjana za 500 tisuća eura!

Još s koncem prošle godine s Opus Arene krenuli su u proceduru otkupa Armenca koji je ljetos stigao na posudbu iz Ararata do kraja sezone. Prije nekoliko tjedana Osijek je i aktivirao klauzulu za Mkrtčjana koji je potpisao ugovor do ljeta 2026.

Do sada je za Osijek odigrao 15 službenih utakmica, dok je istovremeno bez obzira na svoju dob – a tek mu je 20 – skupio već 15 nastupa za reprezentaciju. U nedavnim kvalifikacijama za Europsko prvenstvo bio je standardni stoper svoje nacionalne momčadi, a participirao je u obje utakmice Hrvatske i Armenije.

Transfermarkt navodi kako je čitav posao, plaćena posudba i otkup, koštao bijelo-plave pola milijuna eura. To je ujedno i najveći izlazni transfer Ararata.

A što se tiče najvećih ulaznih transfera Osijeka, ovaj transfer nije uspio ući u top 10. Naime, tek je na 12. mjestu. Najveći transfer u povijesti Osijeka je onaj Ramona Miereza kada je otkupljen od Deportivo Alavesa za 2,5 milijuna eura.

Komentari

komentara

« Povratak