BOMBA U ITALIJI: Ovo je novi klub Paula Dybale!

FOTO:

Sjajni argentinski ofenzivac, Paulo Dybala, nije uspio dogovoriti novi ugovor s Juventusom pa će tako u sljedećoj sezoni imati novi klub.

Argentincu se najviše spotiče to što je često izvan stroja zbog raznih ozljeda, a i u pitanju je pad forme s obzirom da više nije tako ubitačan kao nekada. Dybala je tražio veliki novac u novom ugovoru, a Juventusu je to itekako zasmetalo pa je došlo do razlaza.

Interes za Dybalu bio je golem jer se ipak radi o sjajnom igraču koji je sposoban ostvariti velike brojke kada se radi o golovima i asistencijama. Pričalo se kako će završiti na Otoku u Premiershipu, a i spominjao se odlazak u španjolsku Primeru. No, Dybala ostaje u Italiji!

Naime, sinoć je Gazzetta ekskluzivno objavila kako je Paulo Dybala rekao ‘da’ Interu iz Milana! Još uvijek aktualni talijanski prvak ponudio je Argentincu četverogodišnji ugovor prema kojem će zarađivati 6 milijuna eura po sezoni + razni bonusi. Naravno, imat će ključnu ulogu u ekipi Intera.

Još uvijek se čeka reakcija Juventusa,  koja će itekako biti zanimljiva s obzirom da je Dybala čak navodno rekao kako neće potpisati za Inter zbog respekta prema navijačima ‘Stare dame’.

Komentari

komentara

« Povratak