BOMBA U MAKSIMIRU: Dinamo dogovorio novog napadača!

FOTO:

Aktualni hrvatski prvak Dinamo Zagreb zasad je doveo samo francuskog braniča Maxime Bernauera iz Paris FC-a za 1.2 milijuna eura. Tehnički gledano doveli su i drugog jer su kako stoji na Transfermarktu morali otkupiti Maura Perkovića iz Istre za dva milijuna eura.

Modri su bili na korak do dovođenja 28-godišnjeg ofenzivnog veznjaka Saif-Eddine Khaouija koji je u Clermontu imao fantastičnu sezonu. Sve je već bilo spremno za predstavljanje, ali se tuniski reprezentativac predomislio jer je očito dobio bolju ponudu od one iz Zagreba.

A Dinamo se sada prema svemu sudeći okreće napadačkim opcijama. Sportske novosti doznaju kako je 22-godišnji alžirski napadač Monsef Bakar na korak do Dinama! Navijači Dinama se s guštom sjećaju legendarnog Alžirca, Hilala Soudanija koji je terorizirao suparničke obrane diljem Lijepe naše pa se nadaju kako je pronađen nasljednik.

Dinamo je odaslao ponudu u Pulu koja glasi; ‘400 tisuća eura za ustupanje, a još 1,1 milijun eura ako da modri klub otkupi sljedeće godine u lipnju‘. Naravno, treba se razgovarati i o Bakrarovoj godišnjoj plaći.

Izvori iz Maksimira kažu da bi se posao na koncu ipak mogao dogovoriti, naročito ako Dinamo pristane na neke postotke oko budućeg transfera.

Komentari

komentara

« Povratak