BOMBA U MAKSIMIRU: Dinamo dovodi dvojac iz Lokomotive!?

FOTO:

Svi smo već upoznati sa dugogodišnjom suradnjom zagrebačkih klubova Dinama i Lokomotive. Mnogi na tu suradnju imaju primjedbe, ali to ne dira ovaj dvojac.

U završnim danima ljetnog prijelaznog roka vidjeli smo čak dva zanimljiva transfera na relaciji Kajzerica – Maksimir. Novi igrači aktualnog hrvatskog prvaka Dinama postali su Luka Stojković i Lukas Kačavenda. Točnije, prvi je došao u transferu koji prema nekim medijima iznosi čak tri milijuna eura, dok je drugi došao na posudbu uz opciju otkupa ugovora.

Nažalost, dvojac je zadobio teške ozljede pa su tako polusezonu prošli bez ijednog nastupa za Dinamo. A kako pišu Sportske novosti, sprema se novi lov Dinama na dijamante iz Lokomotive.

Procurila je menadžerskim kanalima informacija da je Dinamo zainteresiran za nove Lokomotivine dragulje, Marina Šotičeka (19) i Fabijana Krivaka (18). Zna se da je ovaj nadareni, hitri i brzi dvojac, jesenskim igrama privukao pozornost brojnih klubova i bilo bi stoga očekivano da Dinamo brzo reagira i privuče ih u Maksimir.

Logična bi bila i opcija potpisa ugovora sa spomenutim dvojcem, pa ostanak na posudbi u Lokomotivi, gdje bi sigurno igrali i igrački se razvijali.

Komentari

komentara

« Povratak